perjantai 28. elokuuta 2015

Pennut lähtivät maailmalle

Nyt on se hetki koittanut, kun kaikki pennut ovat lähteneet uusiin ihaniin koteihinsa. Olen enemmän kuin tyytyväinen uusiin perheisiin, tiedän kaikkien rakastavan pentujaan ja pitävän niistä hyvää huolta. Meille jäi rosa tyttö eli BadHairDay alias Vappu ja tänään viimeisenä lähti beige poika eli BigBrother alias Eppu Nokialle suursnautserin kaveriksi. Keltainen tyttö eli BeMyValentine alias Lola lähti Kokkolaan myös riisenin kaveriksi. Onkin hyvä juttu, että pennut ovat jo täällä luonani kasvaneet ison koiran kanssa ja tottuneet jalkojen väistelyyn ja märkiin pusuihin.

Keltainen tyttö pohjoisesta!

Luna riiseni ja Lola keltainen tyttö <3


Ruskea poika eli BestBuddy lähti Sipooseen Harkimoiden perhettä ilahduttamaan, nimen keksii emäntä kunhan palaa lomaltaan. Vähän voi olla alkuun pennulla ihmettelemistä, mutta pian ne tottuvat uuteen elämään.

Mintulla eli virallisesti BodyGuard alias Idillä on ollut hauskaa mökillä ja se on kuulemma todella reipas ja viihtyy myös perheen pienempien kanssa.

Minttu eli Idi

Minttu tutustumassa perheen kissaan

Idi rannalla

Pikkuinen ottaa päikkärit

Uudessa kodissa jatkuu sama vauhti

Välillä otetaan rennosti


Hyvin tulee juttuun lasten kanssa

Tarkkana

Suloinen

Haukotus vai huuto!

Onpas jännää!


Nappisilmä

Kissat on just jees!


Laiturilla on paljon ihmeteltävää!

Vihreä poika lähti iloisena hieman villin sekarotuisen nartun kaveriksi ja onkin jo hurmannut luonteellaan uuden omistajansa.
Pikkuinen vihreä eli Buddy

Toivottavasti nyt ensimmäinen yö Epun kanssa menee hyvin eikä poika kovasti jännittäisi uutta perhettä. Tsemppiä Fionan ja Epun kanssa!

Epun hassu nukkuma-asento täällä luonani

Ja tässä pikku Eppu matkalla uuteen kotiin!
Nyt menemme Vapun kanssa nukkumaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti