keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Badhairday alias Vapulle näyttely menestystä!

Helsingin Messukeskuksessa järjestettiin itsenäisyysviikonloppuna maamme suurin koiratapahtuma Koiramessut 2015, jossa lauantaina järjestettiin Helsinki Winner-15 ja Helsinki Puppy Winner-15 näyttelyt. Olin ilmoittanut Vapun pikkupentuihin ja aikataulujen ilmestyttyä olinkin todella iloinen, kun valkoisia oli ilmottu jopa neljä pentua. Uroksia oli kaksi, toinen pikkupennuissa ja toinen 7-9kk ikäisissä, molemmat nartut olivat 5-7 kk vanhoja. Uroksista vanhempi voitti saaden myös kunniapalkinnon.
Vappu ottaa kontaktia ennen kehään menoa.
Kun urokset oli arvosteltu, menivät molemmat narttupennut kehään.
Vasemmalla Badhairday, oikealla Helmi
Tuomari piti kovasti Vapusta ja palkitsi sen kunniapalkinnolla.
Tuomarina toimi Hannele Jokisilta
Vapun arvostelu:
Erinomainen koko ja mittasuhteet. Riittävän pitkä pää. Hyvä selkä ja kaulalinja. Sopusuhtaiset kulmaukset. Erinomainen rungon pituus. Hyvä häntä, lupaava runkoturkki. Oikea asenne. Hyvät sivuliikkeet. Hieman löysä edestä.

Vappu liikkeessä
Vappu tuomarin arvosteltavana

Lopuksi valittiin uroksesta ja Vapusta rotunsa paras pentu ja ruusuke ojennettiin Maijalleja Vapulle. Hienoa työtä tytöt! Olen todella ylpeä kasvattaja.

 
Uros pentu ja Vappu liikkeessä


Greedy Rascal's One Of The Special VSP
ja Badhairday ROP

Viime lauantaina lähdimme Maijan kanssa Helsinkiin Kaapelitehtaalle pentunäyttelyyn Vapun kanssa. Valkoisia kääpiösnautsereita oli ilmoitettu kaksi, toinen oli uros. Uros ei saanut kunnapalkintoa. 

Uros pentu liikkeessä

Vappu odottaa vuoroaan.

Vappu esiintyi entistä paremmin ja saavutti hienolla esiintymisellä ja arvostelulla rotunsa parhaan pennun arvon! 
Tuomarina ihana Nina Janger, joka kehui vielä Vappua Maijalle ja kehäsihteereille sanoen "Onpa ihanaa päättä päivä näin kauniiseen pentuun!"

Arvostelu: 6kk vanha, erinomaiset mittasuhteet ja ääriviivat omaava kaunis narttupentu. Hieno pitkä pää, leikkaava purenta, oikea asentoiset korvat. Kauniit silmät. Hyvä ylälinja ja hännän kiinnitys. Tasapainoiset hyvät kulmaukset. Liikkuu joka suunnasta kauniisti. Karvapeite voisi olla raajoissa karkeampaa, rungossa tunnettavissa jo hyvä karkeus. Esiintyy ja esitetään erinomaisesti.

Vappu pääsi ROP pentuna myös ryhmäkehään, jossa Nina toimi myös tuomarina. Kaikista FCI-roturyhmän voittajista Vappu valikoitui ryhmän toiseksi kauneimmaksi koiraksi! Ensimmäinen oma kasvatti voitti ryhmä sijoituksen, mahtavaa!

Tuomarin kopeloitavana

Vappu ryhmäkehässä

Badhairday RYP2 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti